Kennismaking

 

Vertrouw jij jouw voeten in mijn handen?

 

Aangenaam, leuk dat je met mij kennis wilt maken. Zal ik dan maar als eerste met mijn voeten bloot gaan?

 

Mijn levenspad

November 1965 zagen mijn voetjes hun eerste levenslicht, samen met de voetjes van mijn tweelingzus. Mijn levenspad bleek al snel niet over rozen te lopen. Of juist wel, want rozen hebben doornen. Omdat ik een erg gevoelig kind was vluchtte ik veel in mijn hoofd en uit mijn lijf. Door de jaren heen gaf mijn lichaam veel alarmsignalen af maar mijn brein negeerde deze signalen. Ik ging werken als secretaresse, wat niet echt handig is als je dyslectisch bent. Huisje, boompje…….3 kinderen……en toen kwam het besef dat al die doornen op mijn pad er niet waren om mij pijn te laten lijden, maar om mij in contact te brengen met mijn lichaam - mijn ziel - mijn geest en deze samen te laten werken. Ik ging héél veel boeken lezen om me te verdiepen in het holistische. Iets is holistisch wanneer er naar het geheel gekeken wordt en niet naar de som van de verschillende onderdelen. Ik volgde mijn voetspoor terug om de rode draad in mijn leven te vinden. In 2003 las ik een advertentie van een holistisch voetreflexopleiding. Direct voelde ik dat dit mijn nieuwe pad zou worden; Therapeut worden en mijn eigen praktijk beginnen waar ik mensen weer in contact breng met wie ze werkelijk zijn, wat ze werkelijk willen en hoe ze hun gezondheid zelf kunnen verbeteren.

Waar zou je kracht zijn zonder je wonden?

 

Sinds 2007 ben ik werkzaam als voetreflextherapeut in mijn eigen praktijk . De 4- jarige voetreflexopleiding  heeft mij zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als op kennisgebied veel gebracht. Ieder jaar volg ik (verplicht) diverse bij- en nascholingsdagen en daarnaast volg ik nog cursussen en workshops die mij inspireren, mijn kennisgebied vergroten en een goede aanvulling zijn naast de voetreflexmassages.

 

Mijn Praktijk

De kunst om je in iemand anders, andere landen en godsdiensten, te verplaatsen, leidt tot meer begrip voor elkaar. Maar wie durft zich in zichzelf te verplaatsen!

 

Het spoor dat je tot nu toe in je leven hebt gevolgd geeft je inzicht in je wie je bent….geworden……en hoe jij je bewust of onbewust tegen houdt je doelen te bereiken of je gezond, gelukkig of rustig te voelen. Wat zijn jouw unieke kwaliteiten die je op je levenspad kunt inzetten! Of wordt het tijd om een andere weg in te slaan?  Inzicht krijgen in jouw unieke pad leidt je naar de weg van herstel. En als je wilt loop ik een stuk met je mee!

Verkeerde keuzes bestaan niet, ze bepalen enkel de lengte van het pad dat naar je doel leidt

 

Wil je meer weten over mijn opleidingsniveau,  ga dan naar het hoofdstuk ‘Informatie’.

e.

info@hetvoetspoor.nl

t.

06-15098686

a.

Refelingse Erven 164

5672 TJ Nuenen